dort rybáři s fotopostupem
Potřebné ingredience
piškotový korpus + salkový krém + ,,domácí marcipán" váha 1,3 kg
Postup přípravy
Pečení jako vždy.
POTAHOVÁNÍ
Nejprve vykrojit rybník
Pak položit pásek hlíny jako kraj rybníku
Nakonec potáhnout zelenou
Den dopředu vymodelovat postavičky, udice(použila jsem opravdový vlasec), rákos a nechat vytvrdnout v pokoj.teplotě.
POTAHOVÁNÍ
Nejprve vykrojit rybník
Pak položit pásek hlíny jako kraj rybníku
Nakonec potáhnout zelenou
Den dopředu vymodelovat postavičky, udice(použila jsem opravdový vlasec), rákos a nechat vytvrdnout v pokoj.teplotě.
z upečeného korpusu vyřezat 2x stejné tvary jako základ
natřeno krémem..
další vrstva-rybník vykrojen dle šablonky také 2x
potřít a šup do lednice
.. z boku..
...
a ze zadu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé